Tilbake

Seminar: Mat og matkultur – vår verdifulle immaterielle kulturarv - Mo i Rana

Under forskningsdagene i Mo i Rana, arrangerer Helgeland museum et seminar om mat og matkultur.

Foredragene foregår i Helgeland museums lokaler i Mo i Rana, mandag 24.september. Arrangementet åpent for alle. Seminaret vil også ha en konkret kulinarisk del som består av et måltid basert på lokale tradisjoner og produkter, tilberedt av Svein Jæger Hansens stab på Meyergaarden hotell. Denne delen av seminaret har en påmeldingsavgift på 400 kr – og frist 17. september. Påmelding kan gjøres direkte til Anne Røde.
 

Rødsei

Matopplevelse: 

Kl. 19.30: Meyergaarden hotell (Husk påmelding)
 

Forelesninger (Kl. 17.00: Helgeland museum, avd. Rana, Museumsgården)

- «Mat og matkultur som nøkkel til opplevelsesproduksjon» ved Eva Narten Høberg

- «Matkultur: Basis for identitet og kultur, og nøkkel til erindring og historie» ved Anne Røde.

 

 

 

 

24.-28. september 2012

Sist oppdatert: 07. november 2013 - 16:01